Douchegordijndiscounter.nl en Douchegordijn-discounter.nl zijn eigendom van IFC Papillon C.V. in Oosterhout. IFC Papillon is een internationale handelsonderneming in voornamelijk badkameraccessoires, zoals douchegordijnen en badmatten. Deze artikelen worden met de merknaam Papillon aangeboden. De artikelen op deze website worden rechtstreeks vanuit het ultramoderne magazijn in Oosterhout (N-Br.) verzonden. De aangeboden artikelen op deze website (indien voorradig) kunnen dus altijd binnen 2 werkdagen worden verstuurd.

Papillon         IFC Papillon

SOCIALE BETROKKENHEID:

IFC Papillon is lid van BSCI Nederland.  De Contactgroep BSCI Nederland is een platform voor Nederlandse bedrijven die deelnemen aan het Business Social Compliance Initiative, dat als doel heeft wereldwijd werkomstandigheden in de toeleveringsketen te verbeteren. Via deze contactgroep willen wij het publiek over dit initiatief informeren.

 

IFC Papillon C.V. staat ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel West Brabant onder nummer 20105668. BTW-nr: NL820238016B01